ADAUGA-NE IN AGENDA TA

Scaneaza QR code-ul de mai jos si ne vei gasi mai usor

Transportul funerar se efectueaza numai de catre persoane autorizate, care detin o masina funerara autorizata.

Putem asigura serviciile de transport funerar in satul Brâncoveanu din comuna Odobești, județul Dâmbovița.

0723 017 047

TRANSPORT FUNERAR
BRÂNCOVEANU

Transportul funerar al decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Pentru serviciile de transport mortuar, compania noastra va poate pune la dispozitie una din cele frumoase masini funerare (dric-uri) din zona.

Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul. Asiguram transport intern si international. Asiguram la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capela sau la cimitir. In acest sens, va punem la dispozitie masina noastra funerara. Aceasta este prevazuta cu cele mai potrivite dotari in materie de calitate si siguranta transportului funerar.

Masina noastra are in dotare si sistem de climatizare, pentru a asigura o temperature optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Galerie foto

IMPOTANT

Pentru a va putea oferi un serviciu de transport funerar in Brâncoveanu este necesar sa aveti pregatite urmatoarele acte:

1. Adeverinta de inhumare;
2. Certificat de deces;
3. Certificat de imbalsamare;
4. Adeverinta de la AGSP (Sanepid) pentru transportul funerar.

 

CONTACT NON STOP

Ai un deces în familie și trebuie să te prezinți la morgă spitalului pentru a ridica persoana decedată și a o transporta în alta localitate, dar nu știi cum să procedezi?

0723 017 047

TOP