SERVICII FUNERARE

Transport Funerar Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Pentru serviciile de transport mortuar, compania noastra va poate pune la dispozitie una din cele frumoase masini funerare din zona.

Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul. Asiguram transport intern si international. Asiguram la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capela sau la cimitir. In acest sens, va punem la dispozitie 6 masini dintre care dumneavoastra o puteti alege pe cea mai potrivita. Acestea sunt prevazute cu cele mai noi dotari in materie de calitate si siguranta.

Masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperature optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

CONTACT NON STOP

Ai un deces în familie și trebuie să te prezinți la morgă spitalului pentru a ridica persoana decedată și a o transporta în alta localitate, dar nu știi cum să procedezi?

0723 017 047

TOP